Om mig

Jag, Marie Mian, har alltid arbetat med hälsa av alla slag både den fysiska och psykiska hälsan. Jag var en av entusiasterna som startade 1,6miljonerklubben för kvinnors hälsa -98. Det var 16 fantastiska år då jag ofta var anlitad som föreläsare. Numera är jag en av kärntruppsmedlemmarna.

Marie står och talar engagerat med armarna i orange tröja

Tro på min dröm

Nu är jag stolt och glad att jag vågade tro på min dröm och starta mitt företag Meramian. Min längtan att förena hjärta och hjärna och bidra till att utveckla fria starka människor, som kan utnyttja alla sina styrkor, det är min drivkraft.

Föreläsare

Jag älskar att föreläsa och möta människor och jag uppfattas som engagerad och inspirerande och har lätt för att få med mig publiken. Jag är personlig utan att vara privat och använder ofta egna erfarenheter i mina exempel. Eftersom jag själv gått från att ha varit förlamad så finns en hel del erfarenhet att dela med sig av. Målbilder, vilja och envist arbete till exempel.

Hälsa är en balans mellan livets alla delar.

Författare

Nu är min bok ”Min röda klänning – en bok om livet” tryckt och den kan du beställa här så skickar jag den till dig för 180:- inklusive frakt. Läs mer och beställ boken >>

Följ mig gärna på Facebook – facebook.com/mariemianbiz